Liegveld Lelystad

Wees niet stil, laat je stem horen

Wat kun jij doen? Schrijf je in!

We spreken wel eens mensen die het gevoel hebben dat al het protest toch geen zin heeft. Dit is namelijk niet juist.

Er is veel wat je zelf kunt doen:

1. Stimuleer je lokale partij om de landelijke fractie ervan te overtuigen dat de laagvliegroutes er NOOIT mogen komen.

2. Zorg dat alle informatie boven tafel komt, weet jij dingen die op dit moment heel handig buiten het nieuws worden gehouden? Meld het ons! Wij zorgen ervoor dat de informatie weer wordt verspreid en doorgegeven.

3. Samen staan we sterk. Er zijn op dit moment heel veel mensen bezorgd en heel veel mensen doen daar niets mee behalve dat ze hun handtekening achterlaten in een petitie. We moeten zorgen voor een VEEL grotere zichtbaarheid. Nu is een moment dat de twijfel groeit en dit is het moment om de discussie een zetje in de goede richting te geven.

4. Help ons mee om iedereen wakker te maken door het plakken van stickers en het verspreiden van posters in jouw omgeving. Hier verkrijgbaar

5. Voer ook met de mensen in je omgeving de discussie, laat je niets wijsmaken over economische belangen die er niet zijn. Klik hier om deze uitzending vliegveld- Nederland te bekijken, wees gewaarschuwd het is pijnlijk.

6. Ga niet mee met de trend waarin nonchalant met feiten en de waarheid wordt omgesprongen. Vraag je af in wat voor wereld jij wilt leven en houd je eigen moraal hoog.

7. Weet jij een mooie plek om een van onze spandoeken op te hangen? Tip ons!

8. Meld ALLE klachten die je ook nu al ondervindt van te laag over vliegende vliegtuigen van Schiphol op http://www.bezoekbas.nl/     …..iedere keer weer!
Dit is een meldpunt overlast aanwonenden Schiphol…………. doordat er steeds lager gevlogen wordt is het aantal mensen dat direct van Schiphol hinder ondervindt flink gestegen.
Als niemand hier klachten over indient dan wordt de suggestie gewekt dat Schiphol verder kan groeien omdat mensen er blijkbaar geen last van hebben.

Op deze site vind je verder informatie over:
Laagvliegroutes
Het effect op jouw gezondheid
Zondagsrust
De dubbele agenda van de politiek om vrachtverkeer toe te laten
Op wie kan ik komende gemeenteraadsverkiezingen wel stemmen
Wat kun jij doen
Download posters en stickers
Informatie op andere sites

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Liegveld Lelystad

Thema door Anders Norén